INSTALATII GPL : FRATELLI, LOGAS

instalatie GPL auto secventiala fratelli

Instalatia secventiala Fratelli este o instalatie folosita pentru masinile cu injectie multipunct. Aceasta garanteaza motorului o pierdere minima de putere in comparatie cu sistemul traditional de GPL. Datorita preciziei de dozare a gazului sistemul secvential este caracterizat printr-o buna dinamica in mers, siguranta, precum si prin respectarea noilor norme de poluare in vigoare.

Avand integrat in ECU cu conexiune OBD II, un emulator care isi controleaza injectoarele de gaz sistemul secvential nu are nevoie de un alt emulator. Instalatia secventiala este compatibila cu masini cu 3,4,5,6 sau 8 cilindri.

Sistemul secvential citeste parametrii de pe benzina adaptandu-i pe gaz. Isi ia cu precizie timpii de injectie de pe benzina. Sistemul secvential se bazeaza pe semnalul preluat de la benzina si cu ajutorul propriilor senzori dozeaza si controleaza injectoarele.

In timpul functionarii pe benzina pe comutatorul de bord nu este aprinsa nici o lumina. Electrovalvele sunt inchise si injectoarele de gaz nu functioneaza. In acest caz calculatorul este in stand-by si nu intervine in sistemul initial al benzinei.

Dupa ce se apasa pe comutator, pe acesta va incepe sa pulseze un led albastru care informeaza ca sistemul este gata sa treaca pe gaz dupa indeplinirea parametrilor de trecere configurati de catre operator din soft. Dupa trecerea pe gaz ledul albastru se va stabiliza iar langa se va aprinde nivelul de gaz.

Instalatia secventiala LOGAS

LOGAS este o instalatie folosita pentru masinile cu injectie multipunct .Datorita preciziei de dozare a gazului sistemul secvential este caracterizat printr-o buna dinamica in mers, FARA PIERDEREA DE PUTERE cu siguranta, precum si prin respectarea noilor norme de poluare in vigoare. Euro4, Euro5 sau Euro6.

Instalatia secventiala este compatibila cu masini cu 3, 4, 5, 6 sau 6 cilindri.

Sistemul secvential citeste parametrii de pe benzina adaptandu-i pe gaz . Isi ia cu precizie timpii de injectie de pe benzina. Sistemul secvential se bazeaza pe semnalul preluat de la benzina si cu ajutorul propriilor senzori dozeaza si controleaza injectoarele.

Masina porneste pe benzina si trece pe gaz automat cand ajunge la temperatura si turatia setata de montator. Dupa masina merge cu GPL pana la oprire. Daca se termine ca GPL-ul inmers, sistemul citeste scaderea presiunii si trece automat pe benzina.

Nivelul de GPL se poate observa pe cele 4 leduri de pe comutator. Cand rezervorul este plin cele patru leduri sunt aprinse. Cand rezervorul este gol se aprinde ledul rosu.
Sistemul are mai multe valve de protectie:

in cazul unui accident, cand masina se opreste, sistemul inchide cele doua electrovalve automat;
in cazul in care conducta de gpl se rupe, sistemul citeste scaderea presiunii si inchide sistemul automat;
in cazul unui incendiu valve de siguranta de pe multivalva se deschide automat la o presiune de 24 bari si daca incendiul continua, valve termica se deschide automat la o temperature de 110OC;

PREŢ ŞI GARANŢIE
Pretul instalatiei GPL se stabileste in functie de tipul si modelul autoturismului si configurarea acesteia pe autoturism.
Garantia instalatiilor gpl Fratelli este de 24 de luni fara limita de kilometri.
INSTALAŢIE GPL AUTO BMW