DESPRE NOI

sediu-instalatii gpl bucuresti
Instalatii GPL Bucuresti este Unic Importator si Distribuitor al instalatiilor Fratelli in Romania, astfel Instalatii GPL Bucuresti face parte din lantul de distributie internationala al prestigiosilor producatori de instalatii gpl Fratelli Gas Injection System.

Domeniul principal de activitate al Instalatii GPL Bucuresti este importul, exportul, distributia cat si cu montarea instalatiilor de gaz pentru autoturisme, oferind o garantie de 24 de luni fara limita de kilometri, cat si post garantie.

De 11 ani construim o echipa care prin munca, perseverenta si calitate si-a creat o retea de dealeri pe teritoriul Romaniei cu care colaboram si in present, si cu care am reusit sa ajungem la un numar de peste 150.000 de masini echipate cu instalatiile noastre GPL.

Reteaua noastra de dealeri se extinde de la o zi la alta pe intreg teritoriul Romaniei, fapt ce reliefeaza fiabilitatea produselor oferite de societatea noastra.

Lumea in care va invitam este una a performatei si a invingatorilor. Contactați-ne acum!

PREŢ ŞI GARANŢIE
Pretul instalatiei GPL se stabileste in functie de tipul si modelul autoturismului si configurarea acesteia pe autoturism.
Garantia instalatiilor gpl Fratelli este de 24 de luni fara limita de kilometri.
INSTALAŢIE GPL AUTO BMW