Despre Instalatia Noastra GPL

Instalatia Fratelli Secvential este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care corespunde celor mai severe norme de poluare.

Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.

Software-ul controleaza motorul pentru a doza cantitatea necesara de combustibil gazos pentru a obtine cele mai bune rezultate. Majore Internazionale a inglobat in instalatia gpl Fratelli un sistem de diagnosticare pe gaz, permitand comunicarea cu sistemul OBD original al autovehiculului.

Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 – 8 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4, EURO5; EURO 6 avand puteri de la 33kW pana la 352 de kw.

Rezervorul pentru carburant GPL al instalatiei Fratelli poate fi de doua tipuri: cilindric si toroidal. Rezervorul cilindric se poate instala in portbagaj, dispune de o capacitate mai mare decat cel toroidal, in schimb cel toroidal are avantajul montarii in locul rotii de rezerva sub mocheta portbagajului, ceea ce permite spatiu mai mare.

Capacitatea rezervorului poate fi intre 32L si 80L, volumele reprezentand 80% din volumul total. Restul de 20% permit carburantului GPL sa-si modifice volumul in functie de temperatura.